E-letnik
Just another WordPress.com weblog

Šokejrane den…

Po eno dnevnem premoru oziroma po podaljšanem vikendu, je bil danes za celoten razred kar precej šokanten dan, saj smo dobili kar 3 teste nazaj, hkrati pa so še eni popravljali biologijo.

Prvi test, ki smo ga prejeli je bila fizika. Kljub profesorjevemu zadrževanju testov in ob njegovem humorju, smo uspeli dočakati rezultate. Test je bil zelo uspešen saj smo pisali kar 7 petic! S tem se je za večino fizika tudi uspešno končala, za letošnjo leto.

Naslednjo uro smo peščica, ki smo se grebali za ocene, dobili nazaj angleščino. Kljub visokemu kriteriju so bile petice in nekaj visokih ocen, tako da se ni ponovila enaka usoda kot pri prejšnem testu, izpred dveh mesecov. Tako se je večini, priključilo še nekaj dijakov in s tem končalo angleščino za letos. Upajmo, da se nam tudi ostali kmalu pridružijo in jo s tem dokončno zaključimo.

In še kot zadnje, pa so rezultati kemije. Ocene so bile dokaj različne, za nekatere presenetljive, za nekatere malo manj, za enkrat se več o testu ne ve, saj testov nismo dobili v roke.

-MDestroyer

Advertisements

No Responses to “Šokejrane den…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: