E-letnik
Just another WordPress.com weblog

Prvi dan!

Prvi dan je kljub težkemu vstajanju stekel brez težav. Na prvi dan šole smo se zbrali vsi, razen sošolke Maje. Da bi stvari že prvi dan popestrili, je zato poskrbela naša sošolka Lana, ki je zaspala skoraj celo prvo uro. Vsi smo se po dolgih 2 mesecih zbrali ter zamenjali prve besede, pred vhodom v Srednješolski center. Nato smo se dečki pod mojim poveljstvom pomaknili v šolo, ter že takoj ob vstopu srečali našega razrednika profesorja Geča. Ta nas je napotil v učilnico 015. Kmalu za nami pa so prispeli še ostali sošolci. Tako smo morali preživeti, bolj rečeno 3 brezvezne ure. Profesor Geč je zopet padel v svoje slavne govore brez konca, katerim je še dodal urejanje potrdil o vpisu ter drugih stvari. Slišali smo tudi o novih ukrepih ministra Zvera, saj je naš (ne)zvesti minister uvedel vzgojne ukrepe, katerega je bistvo, da bi se kršitelji popravili oziroma iz svojih dejanj naredili in obrodili pozitivnosti. A kljub temu ni šlo mimo tega, da smo morali našega ljubega Geča spraviti v živčno situaciju in tako se je že prvi dan začela t.i. stara pesem (modri stavek modrega Gašperja). Na koncu smo se le včakali pol desete ure, odslovili Geča, ter se končno odpravili iz šole in se porazgubili po MS. S tem se je končalo prvo srečanje eletnika, ki se bo od danes naprej nadaljevalo …

Naš sošolec SlOvEnEc pa si je vse predloge, ki nam jih šola ponuja za OIV zapisal. Zato tukaj objavljam te stvari in si tisti zainteresirani (tukaj so tudi ekskurzije) pogledajo.

OIV

p.s.: Če je prišlo do kakršne koli napake pri zapisu datoteke OIV, vas prosim da nujno javite da popravimo. Pa še poskusil se bom dogovoriti s profesorjem Gečem, da bi take stvari kot so taka naštevanja, da bi mi dal te papire kar domov, da jih skeniram in objavim.

– MDestroyer

Advertisements

No Responses to “Prvi dan!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: