E-letnik
Just another WordPress.com weblog

SrečelOf

MATURANTSKI !

Lepo prosim, da si vzamete 5 minut, da preberete tole sporočilo.

Ker smo se dogovorili, da bomo imeli na maturantskem plesu srečolov in ker res prav pride tudi ˝keš˝na računu, smo, kot naj bi že vsi vi vedeli, napisali prošnjo za donatorstvo. Ker bomo vsi imeli kaj od dobička, je prav, da bi tudi vsi prispevali k temu. Prošnje bodo pri meni vedno na zalogi, zato mi kar povejte, ko boste kakšno rabili.

Živimo v svetu, kjer na vsakem koraku naletimo na trgovine, gostilne, frizerstva, cvetličarne (od d.d.-jev, d.d.o.-jev, s.p.-jev…)… Zaradi tega res ni težko najti kakšnega potencialnega donatorja, ki bi mu lahko kdo od vas nesel prošnjo. Še bolje je, če pozna kdo koga, ki dela v kakšni firmi, saj so veze itak zelo pomembne.

Preden bo kdor izmed vas prošnjo kam nesel, mi naj pove, da v primeru, da tja še nihče ni nesel, zapišem ime firme. Pa tudi zato, da ne bi v kakšno mesto nesi prošnje večkrat, ker izpade neresno in neorganizirano, pa še tečni bi jim bili. Ko pa izveste še, če smo kaj dobili, pa sporočite še to.

Upam, da se boste vsaj nekateri malo ˝zmigali˝, da bomo vsaj eno stvar izpeljali kolikor toliko enotno in s čim manj problemi.

SlOvEnEc

Advertisements

No Responses to “SrečelOf”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: